Бившият председател на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев вярва, че вторият престой на Любослав Пенев на треньорския пост в клуба може да бъде ползотворен, макар че на този етап ангажиментът на Ел Голеадор е само за няколко мача.

"Завръщането му е нещо много хубаво. Винаги съм подкрепял Любослав  Пенев. При всички положения е добре за ЦСКА, но дали ще помогне, никой не може да знае, защото моментът е много труден. Периодът беше тежък и при Стойчо Младенов. Аз обаче съм сигурен, че Любо може да се справи и в тази ситуация. Това е добро предизвикателство за него, той е наясно какво го чака. Важното е ЦСКА да си стъпи на краката. Не може да кажем в каква посока ще се развият нещата, нека изчакаме. Има още мачове дo края на шампионата, които ще ни дадат по-ясен отговор. Оценка се прави, когато се свърши работата. Важното е, че Пенев има не само желание, но и капацитет да помогне", коментира пред "Тема спорт" Орманджиев.

"Да, притиснат е от много кадрови проблеми, които допълнително усложняват задачата му, но въпреки това аз вярвам, че ще стабилизира отбора", обясни Стиви`О.

Той добави, че е нужно акционерите да имат дългосрочна стратегия за развитие на клуба. "В момента не съм наясно как вървят процесите. Познавам Ивайло Манджуков, но не съм го чувал скоро. Не съм и наясно какви са плановете за излизане от кризата. Със сигурност обаче трябва да бъде направена стратегия", завърши Орманджиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015