Още двама играчи от националния отбор на Унгария отпадна за утрешния важен бараж за Евро 2020 срещу България, който ще се играе на стадион „Васил Левски“ от 21:45 часа.

Италианският селекционер на маджарите Марко Роси няма да може да използва крилото Бенямин Бабати. Играчът на Залаегерсег има контузия и няма да успее да се възстанови навреме.

На вчерашната тренировка травма получи и вратарят на МОЛ Фехервар Адам Ковачик. На неговото място Марко Роси веднага привика стражът на Пакш Лайош Хегедюш.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Както е известно, само преди стана ясно, че унгарците няма да могат да разчитат на най-големия си талант Доминик Шобошлай, който е поставен под карантина заради положителни случаи на COVID-19 в клубния му отбор Ред Бул Залцбург.

„Липсват ни много хора, но трябва да постигнем целта си. Този мач няма да има нищо общо от с мачовете ми срещу Лудогорец на клубно ниво. Срещите на националните отбори са нещо различно. Не знам дали селекционерът ще ме използва, но е важно да спазваме избраната тактика и неговия план за двубоя“, коментира натурализираният французин Лоик Него, който играе за МОЛ Фехервар.

Нашата група в Лигата на нациите