Още един футболист е напуснал Черноморец (Поморие) и това е станало непосредствено преди равенството 0:0 с Етър вчера от 14-ия кръг в Източната "Б" група. Това е защитникът Мартин Димитров, който играе като десен или като ляв бек. Причината е ясна - безпаричието, което измъчва отбора от крайморското градче. Преди него поради същата причина разтрогнаха договорите си халфовете Георги Костадинов и Емануил Манев.

На мястото на Димитров в игра срещу "виолетовите" се появи 18-годишният юноша от школата на Черноморец (Бургас) Станислав Димов, който заслужи похвалите на старши треньора на поморийци Неделчо Матушев. Срещата завършиха 0:0, като това остави на върха в есенното класиране Любимец.

"Останахме съвсем малко хора, а още повече при това положение трудно мотивирах играчите за последния мач. Исках да завършим с победа, имахме нашите положения, и на Живко Петков, и на Станимир Митев, и на Андрей Атанасов, но енергията, която имаше в предишните мачове, сега не се видя", съжалява за пропуснатата победа старши треньорът на Черноморец (Поморие) Неделчо Матушев.

"Все пак няма как да не отбележа, че ние имаме най-резултатното нападение и в двете "Б" групи. Вкарали сме 25 гола в 14 мача, което нито един друг отбор във втора дивизия не е постигнал", допълни наставникът.

Въпреки че преди сезона 8 от играчите, с които работи Петър Хубчев, напуснаха, Матушев изгради много добър отбор от останалите със селекция само от юноши от Черноморец (Бургас).