Пореден футболист избяга от Любимец. БЛИЦ разбра, че юношата на "Левски" Георги Чакъров, известен с прякора Фараона, вече не е част от новака в "А" група, заемащ 5-ото място с 12 спечелени точки в първите 7 кръга.

Офанзивният полузащитник е недоволен от статута си на резерва след идването на треньора Красимир Мечев, което е една от причините да си събере багажа от Любимец.

24-годишният Чакъров също така имал да получава няколко заплати и премии, които дори отписал, само и само да се измъкне от клуба. След упорити молби през последния месец юношата на "Левски" най-после успял да се разбере с ръководството на "дините" и да разтрогне договора си. Сега Чакъров ще си пробва късмета на друго място, като оферти към него не липсват.

Техничният атакуващ полузащитник, който бе един от играчите с най-голяма заслуга за историческата промоция на Любимец в елита, не е първият, който си тръгва по собствено желание от клуба. Само преди дни новакът в "А" група изпусна и нападателя Антон Гущеров. По-рано пък договорите си с клуба скъсаха още Мартин Димов, Димитър Воденичаров и Венцислав Йорданов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ