Не само ЦСКА има 14-годишен капитан. Преди няколко месеца юношата на "червените" Валентин Антов игра с лентата в контрола на мъжкия отбор (б.р. - победата с 3:1 над Марица), а сега подобно запомнящо се събитие имаше и в друг клуб от "В" група, и то пак в мач срещу "жълто-сините" от Кършияка. Юношата на Карнобат - Даниел Атанасов, дебютира в официален мач за мъжете при загубата с 0:2 от Марица в Пловдив. Двубоят бе от 15-ия кръг на Югоизточната "В" група.

14-годишният Атанасов се появи в игра като смяна на мястото на Райчо Раев в 82-ата минута и дори сложи капитанската лента, съобщиха от пресслужбата на тима, заемащ десетото място в Югоизточната "В" група.

"Даниел е поредният пример за това как в представителната формация на Карнобат се дава шанс за изява на момчета от детско-юношеската школа", добавят от клуба.

Преди седмица дебют в трета дивизия направиха още двама юноши на Карнобат - Нурай Хабиб и Никола Николов.

„Срещу Марица се получи мач с превес на домакините през първата част. След наша грешка в защита получихме лек гол, а по-късно добра атака на Марица завърши с хубав удар и ново попадение в мрежата ни. Силите и на двата отбора попривършиха през втората част. Честитя победата на домакините, които стояха по-добре от нас през първите 45 минути. Вратарят ни Даниел Желев имаше великолепни спасявания", коментира наставникът на Карнобат Иван Божидаров след загубата от Марица.