Националите ни по минифутбол също като селекцията на Илиан Илиев са на лагер в базата на БФС в "Бояна".

Отборът на треньора Николай Михов се подготвя за участието си на европейското първенство.  

Две години след силното представяне в Кошице, където България завоюва бронзовите медали от еврошампионата по минифутбол, е време “лъвовете” да насочат още по-смели погледи към новото предизвикателство в Сараево. Надпреварата ще се проведе от 2 до 8 юни.

БНТ 3 ще излъчва директно мачовете на нашите. България започва участието си в група "Е" на 2 юни, от 14:30 ч. срещу Португалия. Ден по-късно, от 19:15 часа, националите ни срещат Грузия. Съперник, който победихме преди две години в Кошице и който сега ще търси реванш.

“Трикольорите” ще завършат груповата фаза с балканско дерби срещу Сърбия - на 4 юни (от 19:15 часа).

Утре щабът на националния ни отбор по минифутбол и техническият директор на БФС Кирил Котев ще дадат съвместен брифинг по повод участието на тима ни на европейското първенство в Сараево.

Двете страни си партнират по организацията на участието ни в Босна и Херцеговина, където ще защитаваме бронзовите медали от Кошице. Пресконференцията ще се проведе от 13:00 часа на 31 май в амфитеатралната конферентна сграда в базата на БФС в "Бояна". 

 

България на Евро 2024 в Сараево! Пряко по БНТ 3! 2 юни: България - Португалия от 14:30 българско време. 3 юни България - Грузия от 19:15 българско време. 4 юни България - Сърбия 19:15 часа българско време. Да подкрепим нашите лъвове!

Публикувахте от Българска Асоциация Мини Футбол в Сряда, 29 май 2024 г.