Вицешампионът Берое е на път да привлече още един нов футболист. От сигурни източници БЛИЦ научи, че проби под Аязмото ще изкара Георги Каранейчев. 27-годишният нападател идва като свободен агент, след като се раздели от молдовския ФК Тираспол, където игра от 2012-а досега.

Наставникът на Берое Петър Хубчев иска да тества Каранейчев в първите тренировки от лятната подготовка, която стартира тази вечер със занимание от 18 часа.

Участникът в Лига Европа вече се уреди с петима нови футболисти, сред които нападателите Георги Божилов и Спас Делев. Освен това Хубчев вече може да използва и Стивън Петков за атаката, но въпреки това е решил да тества и Каранейчев.

В кариерата си до момента роденият в Хасково нападател е играл за Чавдар (Бяла Слатина), Свиленград, Локомотив (Мездра), Миньор (Раднево), Лудогорец, Сливен и Пирин (Гоце Делчев).

Очаква се по време на подготовката на Берое за проби да пристигнат и футболисти от чужбина. Освен това Хубчев се интересува и от двама от ЦСКА - халфовете Стивън Сънди и Хуан Фелипе.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

karaneychev.jpg