След Станислав Маламов още един футболист на Локомотив (Пловдив) е скъсал договора си с "черно-белите" по вина на клуба. Става въпрос за нападателя Георги Стефанов, който е разтрогнал заради няколко неизплатени месечни възнаграждения, информира PlovdivDerby.

През по-голяма част от есенния полусезон Стефанов се подвизаваше в дубъла на "смърфовете", а Христо Колев - Бащата рядко разчиташе на услугите му.

В същото време французинът Йоан Ласиман се завърна вчера в Локомотив (Пловдив) и се включи в подготовката на отбора. От щаба на "черно-белите" съобщиха, че той е уредил финансовите си взаимоотношения с Локомотив (София), заради които пропусна няколко тренировки на "Лаута" през миналата седмица.

Припомняме, че през ноември Ласиман подписа договор със "смърфовете", но не бе картотекиран в БФС, тъй като имаше предварителен контракт с Локомотив (София) и трябваше да връща на столичните "железничари" 4000 евро. Проблемът вече е разрешен, след като французинът е дал обратно парите на хората от "Надежда".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка