Националите и бронзови медалисти от САЩ`94 Илиян Киряков, Златко Янков и Емил Кременлиев са поредните три имена, които потвърдиха участието си в мача между “Звездите на Етър” и “Звездите на България” на 25 април.

Съобщението от "болярите": 

ИЛИЯН КИРЯКОВ – още едно от „златните“ момчета на „болярския“ тим, които ще облекат отново свещения виолетов екип на 25 април!
В първия отбор на „Етър” дебютира още на 17-годишна възраст. Седем сезона достойно защитава цветовете на клуба – от 1985 до 1991 и през 1994 г. Шампион на България през 1991 г., в която е избран за Най-добър футболист на „А” група за сезона. Носител на Купата на БФС, два пъти бронзов медалист. Достойна кариера после в Испания, в Кипър, в Шотландия!
Един от петимата национали на „Етър“, станали бронзови медалисти на Световното в САЩ през 1994 г. Както самият той признава: “Титлата с етърци и САЩ-94 са едни от най-паметните мигове в кариерата ми!”
Добре дошъл у дома!

ЕМИЛ КРЕМЕНЛИЕВ – следващото име от Пеневата чета, което ще видим на „Ивайло“!
Легенда на „Славия“, „Левски“ и ЦСКА, с близо 400 мача в професионалната си кариера. За националния отбор на България има 25 мача, участник на Световното в САЩ-94 и бронзов медалист, също и на Европейското през 1996 г.
Добре дошъл на „Ивайло“!

ЗЛАТКО ЯНКОВ е поредната легенда, която прие поканата на „Етър“ да участва в юбилейния мач. Кадър на бургаската школа, със забележителна кариера у нас и в чужбина – над 520 мача и 55 гола!
Без него националният отбор нямаше да е същият – 80 мача с герба на България, участник в САЩ-94 и бронзов медалист, на Европейското през 1996 и на Световното през 1998 г.

Очакваме те на „Ивайло“!