Ден преди първия официален мач за 2015 година треньорът на Черно море Никола Спасов узна още една неприятна новина. Голмайсторът от зимните контроли Вилиян Бижев е контузен и пропуска срещата с Локомотив (Горна Оряховица). Първият мач от 1/4-финалите за Купата на България е утре от 13:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Спасов няма да разчита на Бижев, който има разтежение и се нуждае от почивка.

"Моряците" проведоха занимание на терена на стадион "Младост", след което се качиха на лагер. Заниманието не се проведе на "Тича" с цел запазване на тревното покритие за мача утре. В тренировката участваха всички здрави играчи, а заради многобройните кадрови проблеми Спасов е максимално затруднен при попълването на групата за домакинството на съперника от Горна Оряховица. От контузии продължават да се възстановяват Георги Китанов, Даниел Георгиев, Георги Божилов и Слави Сталев. Стенио дос Сантос пък е наказан, а все още не е пристигнала работната виза на Мамуту Кулибали.

Всички каси на стадион "Тича" ще отворят врати в 11:00 часа утре. Реваншът в Горна Оряховица ще бъде на 5 март от 14:00 часа.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015