Двама от основните футболисти на Локомотив (Пловдив) бойкотираха тима и отказаха да заминат на лагер в Банско. Дани Кики и Станислав Маламов са предоставили болнични листове и си тръгнаха преди началото на подготовката от стадиона в "Лаута".

Кики и Маламов са сред играчите, които имат действащи договори с тима. Те дойдоха на стадиона, поговориха с феновете и влязоха в съоръжението. Половин час по-късно излязоха и си тръгнаха от "Лаута".

Двамата са обяснили пред "Гонг", че няма да тренират с отбора, тъй като са оставили болнични листове. Кики и Маламов са били категорични, че няма да заминат на лагер в Банско.

На стадиона се появи и новият изпълнителен директор на клуба Тодор Лучев. Той обаче напусна с патрулка, след като феновете на "черно-белите" се запътиха към него.

Както вече ви информирахме, феновете организираха протест пред стадиона на Локомотив, който е насочен срещу боса Коко Динев. Те блокираха входа на съоръжението с автомобилите си и се наложи "паяци" да вдигат колите.

В крайна сметка входът на стадиона бе освободен, но все още няма футболисти, които да започнат тренировка. На входа на "Лаута" бе опънат голям транспарант, който гласи: "Локомотив - свободен от паразити!".

Откакто свърши сезона, редица футболисти на Локомотив (Пловдив) прекратиха договорите си. Кики и Маламов са от малкото, които още имат отношения със "смърфовете".