Феновете на Локомотив (София) освиркваха бурно треньора на отбора Емил Велев-Кокала при представянето на тима за новия сезон. Той влезе в конфликт с привържениците преди първата тренировка на столичани след лятната пауза. Сега Кокала остана абсолютно невъзмутим от освиркванията. Локомотив пък победи с 1:0 Сливнишки герой в "Надежда", като контролата се игра пред около 500 зрители.

Единственото попадение в мача вкара Александър Дюлгеров в 53-ата минута. Тогава нигерийският полузащитник Емануел центрира от корнер отдясно на вратата на Сливнишки герой, Дюлгеров скочи най-високо и изпрати с глава топката във вратата на Минев - 1:0 за Локо (Сф).

Преди това - в 21-ата минута, Бранимир Костадинов проби отляво в наказателното поле на гостите от Сливница и беше повален, заради което съдията Мартин Стоименов отсъди дузпа. Зад топката застана Маркиньос, който изпрати вратаря в другия ъгъл, но изстреля топката в аут покрай лявата греда. До края на полувремето последваха нови пропуски.

В добавеното време на двубоя отново Дюлгеров засече с глава и бе на път да удвои, но не успя и "железничарите" се поздравиха с минималния успех.

Съставът на Локо (Сф):
Галев, Ранджелович, Дюлгеров, Бранеков,Трифонов, Махамад, Том, Маркиньос, Христов, Костадинов, Бибишков (Митрев, Димитров, Колев, Писаров, Цанков, Василев, Емануел, Ганчев)


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ