Освободеният от Левски треньор Владислав Вутов застана начело на Първа атомна и ще води тима от Козлодуй в Северозападната Трета лига. Дебютът на 36-годишния наставник беше срещу Академик (Свищов) в мача от втория кръг, завършил 2:2. Вутов зае поста на Любен Любенов, напуснал след фиаското на турнира в Ерден, провел се непосредствено преди старта на сезона.

Първата среща на Първа атомна срещу Литекс беше отложена, като ще се изиграе в следващите дни в Ловеч.

Владислав Вутов досега беше треньор в школата на Левски. За последно води набор 2004, а преди това беше начело на 15-годишните таланти на "сините", но на база "Раковски". Кариерата си Вутов стартира в детско-юношеската школа на Локомотив (София).

Като футболист е играл за Миньор (Перник), Локомотив (Пловдив), Берое, както и в Катар и Кувейт. Има три висши образования - НСА (треньорски профил), УНСС и психология. Специализирал в Германия - в школата на Борусия (Дортмунд).

Припомняме, че преди няколко месеца Вутов бе замесен в скандал, когато Емил Велев го нападна на касите на "Герена" с бухалка, тъй като критикувал по телевизията изявите на Монтана, където Кокала беше треньор.