Ръководството на "Левски" определи цените на билетите за двубоя от 1/8-финалите на турнира за Купата на България с Берое. Сблъсъкът е в сряда (8 декември) от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".
Билетите ще се продават в деня на мача на касите на стадиона от 10,00 часа до края на първото полувреме.

Цени на билетите:
Сектор "А" - 5 лева
Сектор "В" - 4 лева
Сектор "Б" - 3 лева
Сектор "Г" (за гости) - 4 лева

Билетите за притежателите на абонаментни карти за сектори "А", "Б" и "В" за стадион "Георги Аспарухов" за предстоящата среща от груповата фаза от турнира на УЕФА Лига Европа между "Левски" и Спортинг (Лисабон) ще бъдат пуснати в продажба същия ден (сряда, 8 декември) на касите на ул. "Тодорини кукли" №47 от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата между "сините" и Берое срещу представяне на самата абонаментна карта.

Билетите за притежателите на абонаментни карти за ВИП ложа и Ложа 1 също ще могат да бъдат закупени преди срещата с Берое в съответните входове към ложите.

Притежателите на годишни пропуски за паркиране на паркинг 1 и ВИП паркинг на ст. "Георги Аспарухов" ще получат еднократен пропуск за паркиране за срещата на 16 декември срещу представяне на притежавания от тях пропуск. /БЛИЦ