ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Черноморец ще настоява БФС да накаже „Левски“ заради нерегламентирани преговори с треньор на „акулите“ Димитър Димитров-Херо. Това заяви изпълнителният директор на бургазлии Пламен Киряков в интервю за „Меридиан Мач“. Както е известно, вчера Иво Тонев призна, че е получил окончателен отказ от Херо.
 
„Случаят не е приключил. Ние ще искаме БФС да се сезира и да разгледа случая с тези нерегламентирани преговори. Поведението на „Левски“ е скандално, те не уважават договорите и стабилността, установена чрез тях“, заявява Киряков.
 
„Не мисля, че е нормално така да се издевателства над нашия треньор и да се подтиква той да прекрати договора си с нас, който е до 2016 г. Това носи несигурност на всички в клуба. Слуховете, че имаме проблеми тръгват точно от това, че имаме които мнозина искат да ни отмъкнат. Така се дискредитират клубът и нашите усилия да върнем Черноморец на по-добра позиция в българския футбол“, допълва шефът на „акулите“.
 
„Поведението на „Левски“ не е джентълменско, дори напротив. На никой на наше място не би му било приятно. Моите уважения към „Левски“, но ... Херо е коректен човек и знаехме за случилото се още след първите преговори. Да спрат да го тормозят“, категоричен е изпълнителният директор на Черноморец.