Ръководството на Хебър настоява за най-строги санкции и изваждане на Локомотив (София) от второто ниво на българския футбол. Ако столичните "железничари" не бъдат извадени незабавно от групата, футболистите на Хебър ще бойкотират футболната лига. Това разкри президентът на пазарджиклии Иван Папазов по повод инцидента от вчера, при който част от ръководството на тима бе бито от ултраси на Локо (София).

"Тия изроди трябва да се извадят от групата! Един отбор трябва да се извади от групата за назидание! Как аз да обясня на моите фенове, на феновете на Хебър, да дойдат на мачове, като нас ни бият като магарета!?", каза Папазов пред bTV.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Бяхме избутани от Бойчо Величков, неговия син и още някаква група хора. Бяхме изтикани първо по стълбите, заключиха вратата, сложиха шаловете и маските и почнаха да ни налагат долу на паркинга. Нямаше никаква охрана", разказа директорът на ДЮШ на Хебър Спас Спасов.

"Започнаха да ни нападат. Към мен, към госпожа Папазова, която също беше на събитието. С неприлични жестове, без ние по никакъв начин да сме провокирали това нещо", свидетелства Венелина Георгиева, която също е присъствала на мача.