Йордан Милиев е сигурен за Левски, като от ръководството на Локо (Пд) дори потвърдиха новината на БЛИЦ, че той вече е подписал договора си със "сините", който е за срок от 2,5 години.

В интернет страницата на "смърфовете" малко след 16 часа бе публикувана информацията, че Йордан Милиев и Румен Горанов няма да попаднат в групата за първия подготвителен лагер на Локо (Пд) в Сандански. Двамата ще тренират на "Лаута" до края на седмицата, като в момента ръководството преговаря за техните трансфери съответно в Левски и в Локо (Сф).

"Разбрахме, че Данчо и Румен са подписали договори с Левски и Локо (Сф) от лятото и затова няма да влизат повече в плановете на старши треньора Аян Садъков. Възможно е още до края на седмицата да се разберем с тези клубове, като в момента преговорите се водят лично от нашата президентка Галя Топалова", заяви спортно-техническият директор на клуба Николай Курбанов.

Контрактите на Милиев и Горанов с Локомотив изтичат в края на настоящия сезон, а двамата футболисти отказаха да парафират нови договори с "черно-белите". По-рано БЛИЦ ви информира, че Милиев вече има подписан предварителен договор с Левски и е въпрос на време "сините" да се споразумеят с Галя Топалова за трансфера му на "Герена".

Днес първата си тренировка със "смърфовете" направи кондиционният специалист Никола Дафински. /БЛИЦ