Изпълнителният директор на Миньор (Перник) Георги Славчев категорично отрече ръководството на клуба да е влизало в преговори за привличането на Крум Бибишков, пише e-79.com. Договорът на благоевградчанина с Литекс изтече и е все по-малко вероятно да подпише с Черно море. Според Славчев обаче той не представлява интерес за Миньор.

"Бибишков може да е добър играч, но не влиза в сметките на нашия треньор и ръководството. Ако представляваше интерес за нас, досега щяхме да влезем в преговори с него”, подчерта босът на перничани.
 
Славчев отхвърли и варианта за привличането на Павле Делибашич от Локомотив (Пловдив). “Продължаваме да преговаряме все още с отделни играчи и на този етап нямаме подписан нито един договор с нов играч", коментира той.
 
Георги Славчев остана разочарован от появилите се публикации, че Миньор се сравнява с ЦСКА и Левски и на клуба ще бъде наложен някакъв таван на заплати.
 
"Кой е казал, че в нашия отбор има заплати от по 4 000 евро. Няма нищо вярно в това. Не е нужно да се знае кой колко пари взима в нашия отбор и това ще си остане клубна тайна, но за никакъв таван на възнагражденията не може да става дума", лаконичен бе клубният шеф на "жълто-черния" клуб от Перник./БЛИЦ