Ръководството на Левски виси с доста дългове, но въпреки това клубът получи лиценз за новия сезон. БЛИЦ научи, че “сините” шефове все още не са изплатили трансферната сума за нападателя на Спортист (Своге) Мирослав Антонов. Той пристигна през зимата на “Герена”, но от тогава в посока Своге е преведен само един транш, съобщи човек от клуба пред наш кореспондент.

“Всеки ден се чуваме с Константин Баждеков, бяхме се разбрали съвсем друго, но става съвсем друго. Ние като по-малък клуб си правим сметките на база на точно такъв трансфер. Подготвихме играч за елитен отбор и с парите от него връзваме бюджета. Баждеков ми говори, че чакал пари от румънци, от араби, а мен какво ме интересува”, заяви човек на отговорен пост в изпадналия от елита Спортист.

Левски има още стари задължения към футболистите и част от бивши треньори, които са напуснали клуба.

Лятната селекция на “сините” също не върви толкова добре, колкото се опитват да изкарат от “Герена”. Засега единственото сигурно ново попълнение е Калин Щърков от Чавдар (Етрополе), както и бранителят на Берое Иво Иванов. Борносузов от Черно море и Дембеле от Локо (Пловдив) все още не са подписали договори със “сините”. Данчо Тодоров е все по-далече от преминаване на “Герена”, а Бандаловски от Локо (София) също засега не дава индикации, че ще облече синята фланелка./БЛИЦ