Созопол, който ще се състезава в Югоизточната Трета лига този сезон, добави две нови попълнения, два дни преди началото на първенството. След като вчера от клуба обявиха девет нови играчи, днес в картотеката влязоха френски нападател и млад защитник, досега играл в Несебър.

Първото ново попълнение е 22-годишният нападател Серж Вреуру, който преди година за последно е играл в малтийската втора дивизия за тима на Мтарфа. Вреуру не се отличава с кой знае какъв ръст, но разчита на бързина, а също така стреля от необичайни позиции на терена.

Другото ново попълнение е младият Петър Зелямов, който игра в последните две години и половина в Несебър. От лятото той се премести в Созопол и днес също беше представен като ново попълнение.

Иначе Созопол картотекира 23 футболисти за новото първенство-сезон 2024/25 година. Средната възраст на отбора е от 22,2 години. Ръководството на клуба прави всичко възможно да привлече още един футболист за да бъде окомплектован напълно първия отбор.

Созополии стартират първенството на 3-и август като гости на Родопа (Смолян), а във втория кръг също играят навън – в Карлово.