Футболистите на Спартак 2008 (Избегли) отказаха да излязат на терена за второто полувреме на мача си от 15 кръг на зона “Юг” от “Б” областните групи в пловдивско срещу Христо Ботев (Чешнегирово), пише News4000.bg. Двубоят се игра в Садово.

На полувремето символичните гости госту губеха с 1:5 и предпочетоха да не берат повече срам въпреки подканите на главния съдия Ангел Ламбрев и дежурния делегат Петър Паскулев.

Очаква се на първото си заседание след великденските празници Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС-Пловдив ще присъди служебна победа с 8:0 за тима от Чешнегирово.

Заради липса на охрана на стадиона в Пъдарско пък изобщо не започна мачът от 11 кръг на зона “Север” в “Б” областните групи между местния Сокол и лидера Раковски, който почти със сигурност ще се завърне след края на сезона в “А” областната група.

ФК Въча (Йоаким Груево) от зона “Запад” на така наречените “дървени групи” пък стана поредният клуб, който се отказа от участие тази пролет по финансови причини./БЛИЦ