В зрелищна учебна игра, изпъстрена с множество интересни положения пред двете врати, Черноморец (Поморие) надви дубльорите на Черноморец с 6:3 на стадион "Лазур".

Петър Колев изведе тима от Източна "Б" група напред още в 3-ата минута, но по-младите противници обърнаха резултата с попадения на Костадин Янов в 13-ата и Михаил Георгиев в 31-ата минути. Малко преди почивката момчетата на Петър Хубчев изравниха чрез Светослав Козаров (43-а минута) след отлична асистенция на Колев - 2:2.

През второто полувреме Козаров изнесе истински голмайсторски рецитал. Той се разписа на два пъти за 4:2 в рамките на по-малко от две минути - в 50-ата и 51-ата. В 58-ата минута Янов намали на 3:4. Пак Козаров (68 минута) покачи на 5:3 за поморийци, а крайното 6:3 оформи Галин Димов в 82-ата минута с красив прехвърлящ удар.

В предстоящия четвърти кръг на първенството в Източната "Б" група Черноморец (Поморие) почива, а в Дублиращата група Черноморец (Бургас) гостува на Спортист (Своге) на 31 август (понеделник). /БЛИЦ