Отборът на бившия капитан на Пирин, сега играч на Локомотив (Сф) Светослав Дяков в състав: Веселин Ганев, Юлиян Попев, Николай Бодуров, Владислав Златинов, Атанас Николов, Тони Костадинов, спечели втория турнир по футбол на малки врати, организиран от фондация "Димитър Бербатов" в Благоевград.

На финала неговият тим победи с минималното 1:0 миналогодишния носител на трофея Малеш (Микрево). Единственото попадение вкара самият Дяков в 15-ата минута на мача.

Бившият футболист на ЦСКА Владислав Златинов стана голмайстор на турнира с 10 гола и получи оригинална футболна фланелка на капитана на българския национален отбор и футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

В малкия финал отборът на Иван Стойчев победи с 4:2 този на Стойне Илиев и по този начин си осигури купата за третото място, информира e-79. Победителите бяха наградени от председателят на ОбС-Благоевград Костадин Хаджигаев, който обеща от следващата година турнирът да стане по-мащабен с повече отбори. Тази година в надпреварата са включиха осем тима, като с отбори участваха още бащата и братът на Димитър Бербатов - Иван и Асен, Петър Михтарски и приятели от ученическите години на футболната звезда на Манчестър Юнайтед.

Неговият брат Асен пък обеща от следващата година с отбори да се включат и треньорите на ЦСКА и бургаския Черноморец Любослав Пенев и Красимир Балъков. /БЛИЦ