Звездата на „Левски“ Гари Родригес разкри, че е изненадан от появилата се по-рано днес информацията, че може да премине в шампиона на България Лудогорец.
 
„Разбрах от приятели, че в България има информация, че може да отида в Лудогорец. Аз не знам нищо подобно и не съм говорил с никого“, коментира националът на Кабо Верде пред „Гонг“.
 
„Харесва ми в „Левски“, чувствам се много добре в този клуб. Научих информацията за Лудогорец от приятели и интернет. Не знам до колко е вярно“, допълни Родригес.
 
Информацията за преговори между „Левски“ и Лудогорец за трансфер на 23-годишното крило се появи по-рано днес в „Спортал“.
 
Пред агенция БЛИЦ хора от шампионите и от „сините“ обявиха, че нямат информация за готвен подобен трансфер. Не е изключено преговори да се водят между двамата собственици Тодор Батков и Кирил Домусчиев.
 
Не е тайна, че Батков и Домусчиев са в близки отношения. Те дори създадоха собствена фирма „Футбол Про Медия“, която държи правата за излъчване на мачовете от „А“ група.
 
В същото време феновете на „Левски“ в различни форуми започнаха да се противопоставят на трансфер на Гари Родригес в Лудогорец.