ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият ни футболен съдия Петър Джугански обясни с какво се занимава след оттеглянето си. Toй беше и международният ни асистент-рефер, а преди една година сложи край на кариерата си. Петър е син на бившия председател на Съдийската комисия на БФС Никола Джугански.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Публикацията на Петър Джугански във "Фейсбук": 

Tочно преди година окончателно се разделих с футболното съдийство. Не беше лесно решение, но пък от много много отдавна ми беше дотегнало до краен предел от всички дивотии в българския футбол.

За изминалите 365 дни не съм изгледал нито един мач от родното първенство. Влизам от време на време в спортал и гонг, но освен хранилка, скандали и ''шокиращи'' новини, друго не намирам.

Времето, което давах на футбола, обаче го трансформирах в други занимания, ето някои от нещата които постигнах:
- Организирах 2 професионални конференции по подбор на хора, втората ще има 100+ участника на живо другата седмица.
- Самият аз бях говорил на редица конференции. В ролята ми на HR имах и редица медийни участия.
- Започнах собствен подкаст. До сега съм записал 15 епизода, гледани са над 20к пъти в youtube и още много хиляди по другите платформи. Публикациите ми на различни теми в Линкедин стигнаха над 3 милиона показвания през 2022-ра.
- Не само написах, ами и ми ги публикуваха цели 16 бизнес насочени статии и интервюта за различни медии. Някои от тях стигнаха десетки хиляди прочитания.
- Използвах си отпуската не за съдийски семинари и за ходене на мачове през седмицата, а изкарах почти цял месец по плажовете лятото 
- Не полудях напълно. Последното e най-големият ми успех за момента, но предстои да видим дали все пак няма да има обрат в последната минута. 
Снимката долу е от финала между Славия и Левски преди няколко години: