Богомил Маринов, който преди няколко години беше принуден да спре със съдийството на професионално ниво, също атакува шефа на родните рефери Петър Петров. Meчката, както е известен столичанинът, е огорчен от действията на Петров, който по думите му е провалил кариерите на негови колеги.

Ето какво написа Богомил Маринов до редакцията на БЛИЦ:

Петър Петров на секундата трябва да бъде изхвърлен от съдийството. И то завинаги. Той е гробокопачът на българското съдийство. Заради него спряха много кадърни момчета. Той ги прогони от съдийството. 

Недопустимо беше съдии, които можеха да дадат още много, да бъдат отстранени, защото били над 40 години... това беше смехотворното оправдание. И други, които бяха готови за международни - да се откажат.

Петров, за да запази собствения си задник, с извинение, продължава да жертва още съдии. Имам един въпрос към него: Много ли му е сладък поста и дали има някакви облаги, щом след всичко, което сътвори и което продължава да прави, си стои и мисли, че вали дъжд от храченето по него.

Голям мъжкар е, първо ще ходи наблюдател на мач, а след като видя дебелия избяга с двеста. Toзи ще е шеф, Боже опази... 

В момента не само копаем дъното, а сме стигнали ядрото на земята. И за всичко си измиват ръцете с Марк Бата. Бата казал това, Бата казал онова. За това има една дума обаче - да не обиждаме животните, които правят цър цър. 

Ако за шеф на съдиите сложат баба Пена, комшийката ми, жената ще се справи по-добре. 

Петров не трябва да бъде допускан даже да гледа мач като фен. Всички рефери от близкото минало знаят, че този индивид не ставаше за съдия, а сега даже е и шеф. Пази Боже сляпо да прогледа.

Заминавай си веднага, гробокопачо! И отърви всички от своето присъствие!