Четиримата отлъчени играчи на Пирин днес трябваше да издържат физическия тест на Купър, който обикновено се покрива от футболните рефери. Андрей Стоев, Ради Михов, Атанас Николов и Кирил Чобанов проведоха заниманието под наблюдението на помощник-треньора Венци Гочев.
 
Четиримата преди седмица се оплакаха от тренировките на тима и бяха отлъчени. От тогава те водят само занимания без топка и засега не е ясно до кога ще продължават да се подготвят по този начин. Карето футболисти са нежелани от треньора Костадин Ангелов и са подканени от ръководството на клуба да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие.
 
Само договорът на Андрей Стоев изтича в края на сезона, докато контрактите на останалите трима са за по още две години. Атанас Николов е готов да разтрогне по взаимно съгласие при положение, че си получи заплатите, които има да получава откакто е в клуба - от 6 август насам.
 
Преди време същата ситуация възникна и с Борислав Хазуров, Димитър Коемджиев, Николай Чавдаров и Марио Метушев, които впоследствие успяха да осъдят клуба./БЛИЦ