Отлични оценки е получила българската бригада, ръководила мача от Група "К" на Лига Европа Рапид (Виена) - Розенборг (1:2). Съдийският наблюдател Ойген Щригел (Германия) е поставил 8,4 на Станислав Тодоров, което означава, че той има голям шанс да получи нов наряд от груповата фаза на турнира.

Останалите рефери - Венцислав Гаврилов, Иво Колев, Иван Вълчев, Николай Йорданов и Георги Йорданов също са оценени високо за представянето си във Виена.

Станислав Тодоров и допълнителният асистент Николай Йорданов са впечатлили германеца с коректните си решения в две сложни ситуации в наказателното поле. Решението на Венцислав Гаврилов да не отсъди засада при първия гол за гостите също е отбелязано като изключително важно. В същото време Съдийската комисия обяви, че реферите ще покриват ежемесечните нормативи за физическа годност в Стара Загора. На 10 октомври (сряда) под Аязмото ще се съберат ръководещите рефери и асистентите в "А" и "Б" група, както и арбитрите, които свирят срещите в Елитните юношески групи до 17 и до 19 години.