Етър и Розова долина завършиха 1:1 в контролна среща в Казанлък. Наставникът на гостите Георги Василев започна в състав: Венци Димитров на вратата, в центъра на защитата Тодор Стоев и Милчо Макенджиев, бекове Ивелин Аладжов и Мартин Николов, халфове Емил Копаранов, Джихат Кямил, Николай Николаев и Емил Николов, а в центъра на атаката Тихомир Кънев и Иван Колев.

"Розите" поведоха още в 7-ата минута след прехвърлящ удар от 30-ина метра на Тодор Динче - 1:0. "Виолетовите" имаха две възможности да изравнят до средата на полувремето. Защитникът Тодор Стоев с глава отблизо стреля над гредата, а по-късно от 5-6 метра Тихомир Кънев шутира с левия крак, но в аут.

Гостите трайно пренесоха играта напред и в 20-ата минута удариха напречна греда чрез Карапетров. Етърци вкараха гол в 35-ата минута, но той бе отменен поради засада. Вратарят на Розова долина се сблъска със свои съиграч и топката отиде у Тихомир Кънев, който намери Иван Колев, той подаде на Николаев и последният прати кълбото в мрежата, но реферът отмени попадението, тъй като Николаев е бил в засада. Кънев донесе изравнителния гол за "виолетовите" в 38-ата минута.

След почивката превесът на Етър продължи. Байдаков пропусна на два пъти, а в 88-ата минута съдията отмени втори гол на тима от Велико Търново. Байдаков вкара топката в мрежата, но реферът отсъди игра с ръка преди това на Илко Трифонов.