Дублиращите отбори на ЦСКА и Локомотив (Пд) завършиха 2:2 в мач от 16-ия кръг на шампионата при "Б" отборите, игран в Пловдив. За "армейците" точни бяха Александър Бранеков, който бе обявен за ненужен от Йоан Андоне, както и Кирил Атанасов. За "смърфовете" се разписаха Рангел Абушев и Любо Цеков.

В състава на ЦСКА личаха имената на Божидар Стойчев, Александър Бранеков, Коста Янев, Николай Манчев и Маркиньос.

За "смърфовете" пък играха някои от новите попълнения - вратят Иван Църваришки, защитникът Костадин Гаджалов, както и халфът Рангел Абушев, който бе най-добрия на терена и вкара един от головете.

През първото полувреме "армейците" имаха аванс от един гол, след като още в 15-ата минута Бранеков прати топката в мрежата на домакините. Това стана след разбъркване в наказателното поле на противника.

В началото на втората част "смърфовете" заиграха много силно и дори стигнаха до обрат. Първо в 54-ата минута Абушев изравни, а малко след това домакините поведоха от дузпа. Тя бе отсъдена за игра с ръка в наказателното поле, а точен бе Любо Цеков, който се върна от Брестник и ще играе за дубъла на Локо (Пд).

Шест минути преди края "армейците" изравниха. Нападателят Кирил Атанасов с глава прати топката в мрежата на Локо (Пд) за крайното 2:2. /БЛИЦ