Бившият футболист на Лудогорец Денис Цолев е пред подпис с Локомотив (Пловдив). 20-годишният състезател, който за последно бе във втория отбор на разградчани, от днес започна подготовка с "черно-белите", информира Plovdiv24.bg. Талантът ще трябва да покаже качествата си и да убеди треньорското ръководство на "черно-белите", че има място на "Лаута".

Цолев, който е от Благоевград, играе като вътрешен полузащитник. Младокът е свободен агент, след като договорът му с разградчани не бе подновен. В началота на месец юни той бе на проби в Хамбургер, но не бе одобрен от немския елитен тим.

Денис Цолев започва своята кариера в Пирин (Благоевград) като част от генерацията на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, вратарят Филип Димитров и година по-малкия Мики Орачев. След изваждането на "орлетата" от професионалния футбол заради отнет лиценз, Денис се мести в Славия. От там е забелязан от Лудогорец и е привлечен в Разград. Цолев стига до представителния тим на Лудогорец. Стойчо Стоев го взе в мъжкия отбор за два подготвителни лагера като част от политиката на шампионите за интегриране на някои от перспективните юноши, но сега договорът му бе прекратен и той стана свободен агент.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015