Полузащитник Иво Иванов се разделя с добри чувства с ЦСКА. 30-годишният футболист не успя да се наложи на "Армията", тъй като Христо Янев предпочиташе Йордан Йорданов за мястото на вътрешен халф. "Няма абсолютно никаква драма, видяхме се с Христо Янев и Пламен Марков и ми казаха, че няма да разчитат на мен през пролетта", каза Иво Иванов пред "Тема спорт".

"Другите освободени момчета Радой Божилов и Влади Узунов също го приеха без драма. Разделям се с отбора като с приятели. Нормално е такова решение, защото в мачовете, в които получавах шанс, не се представих на моето ниво. Не успях да си намеря играта, но нямам обяснение защо се получи така. Не бях достатъчно полезен и затова сега напускам. Радвам се, че все пак имах възможност да играя за ЦСКА. Беше много приятно да излезеш пред такава публика, която създава толкова хубава атмосфера. Пожелавам успех на отбора занапред", каза Иванов, който изобщо не звучеше притеснен от освобождаването.

"По време на подготовката получих контузия, която малко ми попречи, а и след това Йордан Йорданов си захапа мястото. Момчето показа добри изяви и бе нормално да се разчита повече на него, като е и доста по-млад. Бих казал, че е заслужено е титуляр. От тук сетне ще изчакам да минат празниците и започвам да си търся нов от6op. Завръщане в Локомотив (София) е изключено. Там нивото е твърде ниско, а не се плаща", добави Иво Иванов, който, преди да дойде на "Армията", играешe именно за "железничарите".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА