Българският нападател Иван Цачев изкара неуспешни проби в Черна гора, разбра БЛИЦ. Юношата на "Левски" взе участие в днешната контрола на Челик (Никшич) с ФК Явор, завършила 1:1.

Още след проверката обаче Цачев си е тръгнал обратно към България и се очаква отново да се присъедини Спартак (Варна). Нападателят стартира зимна подготовка със "соколите", но въпреки това опитва да си уреди трансфер зад граница. По-рано този месец той изкара неуспешни проби и в сръбския Раднички (Ниш).

Ако беше впечатлил треньорския щаб на Челик, Цачев щеше да стане съотборник на българския халф Дилян Колев, който от миналата година е основен играч на амбициозния черногорски тим.

Цачев, който преди няколко дни навърши 24 години, е юноша на "Левски", а в последствие е играл още за Славия, Пирин (Благоевград) и Калиакра. Любопитното е, че офанзивният футболист реализира първият си хеттрик с екипа на "сините" именно във вратата на Спартак (Варна), когато срещата завършва 5:0. Сега обаче Цачев ще играе за "соколите".