Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков е притеснен от подценяване на съперника преди днешния мач с Миньор. Двубоят е от 18,00 часа на стадион “Лазур” в Бургас. Основната работа на Бала преди двубоя е да не допусне отпускане заради по-слабия противник. Именно срещу отбори от долната половина на таблицата “акулите” губят точки. При победа Черноморец ще измести Левски от второто място и ще се доближи на две точки от лидера Литекс.

Балъков ще изпробва нова двойка в нападение - Георги Андонов и Муса Койта. Треньорът се двоуми за титулярно място на Дос Сантос, който все още няма гол от началото на сезона, но пък е лидер по асистенции.

Гостите от Миньор пристигат в Бургас с проблеми и липса на точки. Даниел Златков пропуска двубоя, контузен е и Ванчо Траянов. Неговото място ще бъде заето от Христо Господинов. На вратата почти сигурно ще застане Иван Чворович на мястото на неубедителния от последния мач с ЦСКА Ивайло Иванов.

Черноморец - Миньор
Днес от 18,00 часа
Пряко по Про БГ
Съдия:
Никола Попов

Вероятни състави:
Черноморец:
Паскал Борел, Йохен Зайц, Траян Дянков, Енис Хайри, Орлин Старокин, Рикардо Андре, Педриня, Марсио Нуньо, Дос Сантос, Георги Андонов, Муса Койта
Резерви: Стоян Колев, Терзиев, Пламен Крумов, Тодор Паланков, Мартин Тошев, Матияс Морис, Адриан Фернандес
Контузени: Лис Мутис, Габриел Атц

Миньор: Иван Чворович, Христозов, Адриан Олегов, Ивайло Цветков, Васил Божиков, Любомир Витанов, Христо Господинов, Марков, Йордан Тодоров, Горан Янкович, Румен Рангелов
Резерви: Ивайло Иванов, Ю. Иванов, Младен Стоев, Томислав Павлов, Петров, Костадин Хазуров, Велимир Иванович
Контузени: Даниел Златков, Ванчо Траянов
Наказани: няма