Информацията на мексиканския сайт elfutbolero.com.mx, че нападателят Жорди Кайседо е пред завръщане в ЦСКА се оказаха силно преувеличени. „Кайседо не оправда очакванията, вкарвайки само един гол. Футболистът ще напусне Тигрес, за да се завърне в предишния си отбор ЦСКА“, съобщиха в петък от медията, като цитираха журналиста Роберто Флорес от радио "RG la Deportiva".

„Цитирали са ме грешно… Винаги в моите информации по темата съм казвал, че Лудогорец е българският клуб, който е близо до нападателя. От ръководството на Тигрес ми казаха, че интерес за нападателя има от руски отбор, както и друг от България. Доколкото знам това е Лудогорец. В момента Тигрес се опитва да продаде Кайседо. Ако не успее, ще го прати под наем с опция за закупуване. Но не искам да изключвам нищо, всичко е възможно“, обясни пред „Тема Спорт“ Роберто Флорес.

Припомняме, че в средата на месеца треньорът на Тигрес Диего Кока потвърди, че не възнамерява да залага на Кайседо и той бе пратен да тренира с юношите на клуба. 

Еквадорецът остана без картотека за новия сезон, за да бъде освободена квота за друг чуждестранен играч.