Новото ръководство на Ботев (Пловдив) показва изключително уважение към ролята на звездата Тодор Неделев за представянето на отбора.

Възстановеният след операция на кръстни връзки национал ще получи двойно увеличение на заплатата в новия договор, който бе анонсирано, че ще е подписан до края на седмицата.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Магьосника от Белозем ще получава по 20 000 евро на месец. Идеята е тази сума да даде достатъчна мотивация на един от най-добрите български футболисти в момента, който да помогне минимум за класиране в топ 6 през новото първенство. От клуба ще търсят възвръщаемост на инвестицията в любимеца на феновете чрез трансфер в чужбина.

Сериозното увеличение на месечното възнаграждение ще удължи с минимум година срока на договора. Неделев и неговият агент Иван Чворович настояваха за преподписване за само още една година. В същото време от Ботев искаха да ангажират лидера в състава си дългосрочно за три години.

Очаква се официално да бъде обявен договор за минимум две години, като не е изключено да има опция и за продължаване с още един сезон при определени условия. Вероятно ще има и минимална откупна клауза от порядъка на 1 млн. евро, пише “Мач Телеграф”.