Руският футболен съюз обяви и последната подробност около предстоящата контролна среща на „сборная“ с националния отбор на България.

Още на 28 януари БЛИЦ първи съобщи, че подобен мач ще се проведе в Москва в периода 31 май – 8 юни. В началото на месеца руските медии потвърдиха за контролата и дори обявиха, че двубоят ще се проведе на 5 юни.

Сега на официалния профил в „Туитър“ на руския национален отбор беше потвърдено, че срещата между двата тима ще започне в 18:00 часа местно време (в случая то съвпада с българското, тъй като в Русия не правят смяна на зимно и лятно часово време).

Контролата между Русия и България ще се играе на спортния комплекс, който съчетава в себе си футболния стадион „Динамо – Лев Яшин“ и многофункционалната зала „ВТБ Арена“.

Както е известно, преди началото на Евро 2020 българският национален отбор ще изиграе още две контролни срещи. Съперници на "лъвовете" ще бъдат Словакия (31 май) и Франция (8 юни). Мачът с "петлите" ще бъде на стадион "Парк де Пренс" в Париж.