Поредната драма се задава за ЦСКА, след като и днес новите попълнения на отбора не бяха картотекирани. След заседание на една от комисиите към БФС изпълнителният директор на “червените” Пенко Пенков заяви, че клубът има административни проблеми, които все още пречат за картотекирането на новите играчи. Става въпрос за задължения към бившите играчи на отбора, които разтрогнаха през зимата - Митя Морец и Ненад Настич.

„За това, че до този момент няма финално решение и ЦСКА има своята вина. Има още един дребен административен проблем, който трябва да решим. Той обаче не е свързан с Тимонов и Манчев. Става дума за други футболисти. Твърдо съм уверен, че утре всичко ще бъде наред, тъй като всичко зависи изцяло от нас. След това се надявам, че проблемът с Тимонов и Манчев също ще бъде положително решен”, каза Пенко Пенков.

„Мислех, че няма да имаме друг административен проблем относно картотеките. Остана да решим и това. Имаме договорка с комисията, че утре преди обяд ще се съберат по спешност и ще вземат окончателно решение. Проблемът не е свързан с лиценза на клуба. Да кажем, че той е административно-финансов пропуск. Това не е толкова голям проблем. Има желание както от нас, така и от комисията да изчистим всички административни проблеми, които биха били пречка”, допълни Пенков.

„Ще се опитам всичко да бъде изчистено до обяд, но нищо не мога да гарантирам. Всичко зависи само от ЦСКА, но не зависи само от мен”, завърши един от шефовете в Борисовата градина./БЛИЦ