Мистерията около Юсеф Рабех започва да се разплита. Оказа се, че мароканският национал е наистина изгонен от лагера на тима в Каварна. Причината не е учудваща – защитникът е прекалил с алкохола в местно заведение. 

Все пак това не е първото му подобно провинение. Той имаше няколко пиянски изцепки през миналата година, след една от които катастрофира. Освен това мароканецът участва в сбиване с таксиметров шофьор и закъсня за лагер с лъжливото оправдание, че е вдигал сватба.

Бдителни фенове обаче не се поколебали и съобщили на мениджъра Георги Иванов – Гонзо за поредната му издънка, съобщава “Гонг”. Според жители на морското градче това се е случило снощи.

От клуба продължават да държат на версията, че си е тръгнал, защото му предстои трансфер в чужбина. Най-вероятно ще премине в отбор от Дубай.

В края на миналата година пиянски скандал се разрази и в другия гранд - ЦСКА, след като почти целия отбор наруши вътрешния правилник. След издънката Любослав Пенев наложи наказания, които доведоха до разправии на "Българска армия"./БЛИЦ