Неизвестни апаши за втори път са посегнали върху гроба на Трифон Иванов във Велико Търново. Както преди, така и сега те са откраднали бебешко шишенце, оставено от по-малката дъщеря на Туньо – Галина. Липсат и част от оставените там цветя.

Междувременно Галя отново избухна в профила си във Фейсбук. Тя обвини приятелката на баща си Валя, че се опитва да си присвои всичко, принадлежало на баща й.

"Аз защитавам себе си, семейството си и баща си, който никога и за нищо на света на би допуснал подобни свинщини да се изсипят по децата му. Към днешна дата аз не разполагам нито с ключ за апартамента му, нито знам какъв е броят на дрехите му. Имам ограничен достъп до всичко.

Получих вече предложение и от адвоката, който представлява "съжителстващото лице с баща ми", относно нещата, които ви споделям. Аз, Галина Трифонова, ще се боря докрай за баща ми!", пише дъщерята на Туньо.

Галина показва и есемес, получен от баща й на 7 декември 2014 г. В него Трифон успокоява дъщеря си, че апартаментът в търновския кв. "Зона Б" е техен дом, на нея и сестра й Марина, и те винаги са добре дошли в него.