Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов обяви, че отборът му не е заслужавал загубата след дузпи от Лудогорец в мача за Суперкупата на България, който се игра на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

"Не ни достигна късмет, но аз поздравих момчетата. Смятам, че ние заслужавахме повече победата. Отборът ни игра по-добре през първото полувреме от Лудогорец, но в началото направихме една грешка, която ни коства гола. Видяхте колко много картони бяха показани от съдията, както и червен – това оказа влияние", заяви Панайотов.

"Нашият отбор даде всичко от себе си днес. Споделих на играчите в съблекалнята, че това е пътят и един ден лошият късмет ще се обърне. Изключително съм доволен от играта на отбора, нямам забележки. Доза късмет не ни стигна".

"Реян Даскалов прие прие много тежко пропуска на решителната дузпа, защото днес е рожденик, но аз го поздравих за играта, защото се справя отлично. Никой не бива да бъде обвиняван, че е изтървал дузпа. Съставът ни е същият почти, не сме се разделили с кой знае колко основни футболисти. Смятам, че имаме доста голямо подобрение. Това е и целта ни - да се подобряваме и да завършим колкото е възможно по-напред в първенството", завърши 28-годишният бургазлия.