Висшите кадри в БФС се чудят как ще връчат шампионската купа, ако спорът за първото място бъде отложен за последния кръг.
В момента Левски има 2 точки аванс пред ЦСКА. Ако в неделя “червените” се издънят или завършат наравно при гостуването си в Ловеч,  а “сините” бият Миньор, титлата отива на “Герена”. При успех на “армейците” срещу Литекс обаче всичко ще се реши на финалната права. Тогава Левски гостува в Благоевград на Пирин, а ЦСКА играе с Локомотив (Мездра).  Така до последния момент няма да се знае кой ще е шампион, а в БФС разполагат само с една шампионска купа.
“В момента умуваме по този казус, тъй като от доста време насам съдбата на първото място не се е решавала в последния кръг. Има вариант да приготвим два трофея. Единият ще бъде доставен в Благоевград, а другият – на мача на ЦСКА.  Няма как да пратим примерно титлата в югозападния град, а в крайна сметка шампион да стане ЦСКА. Тогава какво ще правим?  Съществува вероятност награждаването на първенеца да бъде организирано на другия ден на клубния му стадион”, заявиха пред БЛИЦ от БФС./БЛИЦ