Парагвайският бранител Джони Кабрера най-после кацна на летището в Амстердам. Очаква се скоро той да се присъедини в лагера на ЦСКА в Хеелсум. Очаква се защитникът да остане няколко дни на проби в лагера на “червените”, след което Милен Радуканов ще прецени дали да го задържи. Кабрера не успя да кацне вчера заради лошите метеорологични условия в Холандия. Администраторът на клуба Кирил Костов напразно пътува до Амстердам, за да чака бранителя.

“ЦСКА е голям клуб. Знам че от него е тръгнал Христо Стоичков. Избрах “червените”, защото искам да се развивам в своята кариера. Искам да помогна на клуба и на себе си. Главната ми цел е да се наложа в състава и да бъда част от ЦСКА”, заяви Кабрера, цитиран от официалния сайт на “армейците”.

Кабрера, който за последно е играл за испанския Гранада, вероятно ще се включи в тренировките на ЦСКА още тази вечер. Радуканов може да го използва в двете контроли през уикенда. В събота от 20:00 часа “армейците” играят с Краковия (Краков), а в неделя от 16:00 часа е контролата с Рот-Вайс Есен./БЛИЦ

Визитка:
Име:
Джони Закариас Кабрера Мендез
Роден на: 14.06.1989 г.
Националност: парагваец
Юноша на: Еусебио Аяла ( Парагвай)
Пост: централен защитник
Отбори: Еусебио Аяла ( Парагвай), Удинезе ( Италия), Гранада Б ( Испания)