Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви пред "Тема Спорт", че е много доволен от свършената работа до моментав Турция.
 
"Играчите се раздават на максимална степен, никой не се пести. Не е толкова важно в какви отношения съм с треньора, а това, че вършим работа. ЦСКА трябва да върви. А това не може да стане без екипност. Тя обаче се вижда в нашия отбор и това не може да не ме радва. С Партизан няма да играем на този етап. По-вероятно е това да стане през март, когато има пауза за националните отбори. Тогава знаете, че имаме и контрола и с ОФК Београд и ще гледаме някак си да ги вместим. Варела и Делев още не са готови за игра. Най-вероятно ще вземат участие в последния ни двубой тук (б.а. - срещу грузинския Чихура). В момента правят бегови упражнения и наваксват изоставането си в подготовката.
 
Всичко по реда си. Нямаме бърза работа. Чувам, че доста се говори, че отборите, срещу които играем, са много непретенциозни. Тези тимове обаче знаете ли как се хвърлят в контролите. Руснаците и украинците играят като за последно и който мисли, че няма да имаме полза от тези контроли, жестоко се лъже", смята Паро.
 
Той коментира и поредните изказвания на Георги Илиев-Майкъла. Според изпълнителния директор на ЦСКА Никодимов ще бъде сменен, ако новите попълнения не оправдаят доверието.
 
"Гледам с усмивка на тези думи и ги подминавам с лека ръка. Свикнал съм на подобни ситуации. Доколкото си спомням, не Майкъла ме е назначил на работа в ЦСКА. Ще говоря с него, след като се приберем от лагера в Турция", коментира Паро.