Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов бе бесен от съдийството на Калин Людмилов в реванша за Купата срещу Локо (Сф) (0:1). Според него играчите също обаче имат голяма вина за отпадането.

"Почвам да се отвращавам от този български футбол. Той е като политиката. Пълен е с мръсотия. Стигнали сме дотам, че хората да гласуват за по-малкото зло, отколкото за нещо добро. Та същата работа и във футбола. Чудиш се кое е по-малкото зло - че си играл слабо или че съдията те е отразял. За мен не може някакъв некадърник да дойде да ти отреже главата и ти да го накажеш за неопределено време.

Това "неопределено време" и на малките деца е ясно, че става въпрос за два-три мача. После пак ще го върнат. А най-нормалното нещо на света е такива некадърници да бъдат изхвърлени до живот от футбола. Няма как някой от нашия клуб да скочи, след като и Емо Костадинов, и Майкъла добре знаят, че ще ги глобят после с пет хиляди лева. Така стана и с Локо Сф срещу Лудогорец. Кажете ми как да го направят?! Ако някой от Лудогорец и Левски си позволи да отправи нападки към съдията, няма да го накажат, но при нас не е така. Много добре знаете как стоят нещата и защо се получава така. После при Титан" сме нямали титла и купа. Е, как да имаме, като непрекъснато ни пращат такива съдии?
 
Вината, разбира се, не е само на съдията. Според мен и нашите играчи не разбраха, че Локо сами няма да се бият. Не вярвам да са чакали продължения та, изключено е. Трябваше просто да приклещим съперника, да вкараме два гола и да си решим мача много по-рано. После и да им дадат такава смешна дузпа, няма да има никакво значение. Но за жалост така са се случили нещата, не можем да ги върнем назад", коментира Паро пред "Тема Спорт".