Настоящият спортен директор и легендарен бивш играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов беше поразен от последните светски изяви на нападателя Спас Делев. Футболистът, който в момента е без отбор, се отдаде на развлечения в популярната чалготека на Коко Динев на Кулата. Нещо повече - джобният нападател грабна микрофона и изпя в дует с гостуващата в заведението изпълнителка Джена песента "Не ставаш".

"Какво да ви кажа, глуповати деца, но има възрастни около тях, които трябва да ги съветват да мислят за футбол, а не само за развлечения и пари", коментира тъжно пред "7 дни спорт" Паро.

"Спас трябва първо да е наясно със себе си. Да види какво е постигнал във футбола и иска ли да постигне повече. На мен ми се струва, че си изпуска кариерата. Не играе вече една година, още малко така и ще приключи. Не е наясно със себе си, а го съветват много лошо. Тръгва напред с финансовите си претенции, а не казва "искам да играя". За един млад играч най-важното е да играе редовно, парите ще дойдат сами", продължи Никодимов.

"ЦСКА му протегна ръка и му предложи прилични условия, можеше да стигне и до по-добри условия, но той поиска огромни пари. Спас е изпаднал в дупка и от него зависи да се измъкне от нея, за да го видят отново хората. Че играе, че е жив за футбола. И с времето и много труд всичко отново може да му се нареди", добави спортният директор на "армейците".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ