Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов застана твърдо зад Миодраг Йешич и дори го сравни с легендарни имена в професията като Сър Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер. Повод за сравнението стана разгорялата се дискусия има ли място сърбина на "Армията" след загубата с 0:2 от Литекс. БЛИЦ вече ви съобщи, че именно Паро, Милен Радуканов и Методи Деянов са вариантите за нов наставник на "червените". Легендарният Никодимов обаче засега продължава да е зад Йешич.

"Първо искам да кажа, че никога не съм се криел. Четох на доста места, че едва ли не аз и Георги Илиев сме се били скрили от срам. От какво да ме е срам мен, никога не се крия и казвам на всички нещата в очите такива, каквито са. Венци Живков си казва, че не разбира от футбол, но ваши колеги гледат да търсят интриги, карайки го да каже имена от спортно-техническия щаб. Стига вече се е създавало изкуствено напрежение около ЦСКА. Казал съм, оценки за играчи и треньор няма да правя публично, защото не е редно", заяви пред "Тема спорт" Аспарух Никодимов.

"Единствено Йешич ще говори пред медиите за тези въпроси. Аз с него работя добре и не може да става дума за смяната му. И да го сменим, какво става - слагаме Милен Радуканов и Методи Деянов. После след една загуба пак ще се чуят възгласи за оставките им и така до края на света. Не става така. По тази логика Сър Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер отдавна трябваше да са изхвърчали от Манчестър Юнайтед и Арсенал", коментира Паро.

"Аз също имам някаква вина за загубата от Литекс, признавам си я. Но да се напада треньор, да се иска иска оставката му и опитите да ни скарат помежду ни, това не е нормално. И аз съм бил начело на ЦСКА и знам какво му е на Йешич в момента. Затова го подкрепям, ще правя така и с всеки наставник на тима", каза още Никодимов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ