Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели очакванията си за мача с Литекс. Двубоят е тази вечер от 20.00 часа в Ловеч и е от първия кръг на новия сезон на "А" група.

"Ще бъде много труден двубой за ЦСКА. Още повече, след като не успя да картотекира новите си футболисти. Не че и Литекс няма проблеми, но ЦСКА определено се намира в по-трудна ситуация. Трябва да сме честни, че в момента отборът не разполага с достатъчно аргументи.

Дано измъкнем поне равен. Точката ще е като победа за ЦСКА в ситуацията, в която отборът се намира. Който си мисли, че Христо Стоичков ей така ще се даде на ЦСКА, жестоко се лъже. Всички го познават какъв човек е и че се бори до последно за победата.

Дори и да загубим не трябва да се изпада в шок и да се създава поредната истерия. Винаги трябва да сме с гордо вдигнати глави, независимо от това дали печелим или губим.

Колкото до забраната на БФС, не съм запознат в детайли по казуса "Анисе". Може и да са прави, но е ясно, че не обичат ЦСКА. Ако има спорно решение, то винаги ще бъде в ущърб за нашия клуб", обясни Паро пред в. "Тема Спорт".