Сръбският гранд Партизан спори с ЦСКА за алжирския вратар Райс Мболи, твърдят белградските издания “Вечерни новости” и “Спорт”. Според информациите “черно-белите” са готови да платят 500 000 евро на Криля советов за правата на стража и го искат от януари.
 
Както е известно, Мболи е собственост на руския клуб и играе за ЦСКА под наем до края на годината. Тимът от Самара изрази готовност да преговаря за правата на алжирския национал, ако дойде добра оферта. Криля советов е оценил Мболи на 1,5 милиона евро.
 
Офертата на Партизан е доста по-ниска, но според сръбските медии предстоят допълнителни разговори. Сръбският шампион иска за вземе Райс Мболи за резерва на Владимир Стойкович. Бившият страж на Спортинг (Лисабон) ще бъде продаден през лятото, а “гробарите” искат дотогава Мболи да се е адаптирал в Белград.
 
Вчера стана ясно, че ЦСКА също преговаря за вратаря и е на път да постигне разбирателство с Криля советов. В последно време се говореше за интерес към Райс Мболи от страна на Удинезе, френски и белгийски клубове.