Асистентът на Христо Колев-Бащата - Петър Пашев, даде днес пресконференция за представителите на медиите, на която говори за състоянието на отбора преди неделния мач срещу Локомотив (София) за Купата на България.

"Смело мога да кажа, че подготовката ни протече на добро ниво, въпреки че тренирахме изцяло в България. Времето също ни пожали, нямаше тежка зима, а и успяхме да се опазим от контузии. Получиха се добри игри в контролите и именно върху тази основа можем да бъдем спокойни, че отборът е готов за предстоящия шампионат и турнира за Купата на България. Нямаме контузени футболисти. Наказани за мача с Локо (Сф) са Диян Молдованов и Венелин Филипов", каза Пашев.

"Доволни сме от футболистите, които привлякохме. Много добре се приспособиха към колектива и игрите, които показаха в контролите, ни дават надежди, че ще се впишат добре в отбора ни. Дани Кики и Емерик де Врийзе остават на 100 процента в Локомотив", продължи треньорът.

"Завършихме неприятно миналия сезон с мач точно срещу Локо (Сф), но тогава имаше и други фактори, които повлияха негативно върху нашия отбор. Сега съм убеден, че ситуацията е по-различна и ще имаме възможност да се реваншираме за резултата, който тогава се получи", каза още Петър Пашев.


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015